Bort med dom!

Uteliggare.
Ja vad tror ni att jag har att säga om dessa underbara varelser? Uttrycket att alla människor är lika värda stämmer inte i min värld. Här är pengar allt som räknas, inte för jag har speciellt mycket själv men andra har ju ;) hehe.
Ja, tillbaka till uteliggare. Är de inte äckliga? Liksom vem är så dum och sätter sig i en sån sits? För let's face it, de flesta har faktiskt försatt sig i det själva. Är alkoholen så viktig att man sätter sig i skulder så man inte har råd att ha kvar sin bostad? Och nu låter det som att alla som är uteliggare är alkolister och det är inte det jag säger men de flesta är ju faktiskt det.

Och vem vill gå runt och lukta piss? I ställlet för att köpa öl (som ni inte ens har råd med) kan ni väl köpa en Dateparfym eller nåt? Dom kostar inte många kronor och har ni inte pengar till det så kan ni väl sno en?

Uteliggare förpestar vårt samhälle  - Det om något borde våra väldigt "duktiga" politiker göra något åt!

Kommentarer
Postat av: Sjukt jävla anonym

Vad händer med uteliggare som fötts av uteliggare?

Har de haft mkt att säga till om?

2009-10-05 @ 16:44:51
Postat av: tom heen

hahaha XD

2009-10-05 @ 17:19:58
Postat av: Peter

Då alkohol arbetar fram ett beroende så är det nog inte särskilt konstigt att många till sist hamnar i den sitsen då dom - faktiskt - sätter alkoholen framför allt annat.



Givetvis, man kan tycka att det är dumt och korkat att man sätter sig i den sitsen från början, men det är ju lätt att vara efterklok, inte sant? =)

Många av de uteliggare som prioriterar alkoholen har säkerligen börjat precis som många andra fjortonåringar, med hembränt och semikassa hemmafester. Hur många tänker på konsekvenserna i så ung ålder?

2009-10-05 @ 18:22:38
URL: http://petsyh.blogg.se/
Postat av: Världens ängen

Det finns saker man inte ska ha åsikter om. Detta är en sådan sak. Du har ingen aning om vad som hänt och alkoholen är kanske det enda som är kvar. EN denl har kanske ett val. Men inte de flesta.

Idag finns det många barn under 15 år som är hemlösa och som ingen tar hand om. Tycker du det är roligt? Lägg ner!

2009-10-17 @ 08:21:00
Postat av: din mamma!

asså vill bara stryyypa deej, VAFAAAAN! det finns fucking folk som tvingas till det.. VAFAN ska de göra, HA? säg mej?.. fucking hora tror att du e ngt, men bara så du vet, du kollar ner på allting, du behöver psykiskt hjälp, och om du söker hjälp, kommer du fucking få "lycko" piller det kan jag lova dej, FUCKING HORA DÖÖÖÖÖÖÖ

2009-10-18 @ 00:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0